Slotenmaker Amsterdam

‘Over 5 jaar rijden we met 10 bussen’

politie-keurmerk
De Slotenwacht plaatst en vervangt sloten voorzien van het SKG 3 sterren keurmerk.
Betaal bij de Slotenwacht veilig met PIN

“Snel ter plekke, prijs vooraf bekend en super vlot gefixed. Top service!” – Rick (Google-review)

Toen Daan Numan (38) in 2010 De Slotenwacht Amsterdam begon, opende hij ‘maar’ 2 deuren per dag. Nu rijden er 4 bussen rond met het De Slotenwacht Amsterdam-logo. Samen met zijn team van 3 monteurs buigt hij zich dagelijks over oplegsloten, gecertificeerde cilindersloten, autosleutels en driepuntssloten.

Vertel eens Daan, hoe ben je De Slotenwacht Amsterdam begonnen?

‘Ik zat in mijn vorige carrière op een dood spoor. Ik was al een tijdje op zoek naar iets nieuws, maar ik had geen idee wat ik wilde. Tot ik een keer een deur had die open moest. Ja, ook ik vergeet weleens mijn sleutel! Ik belde een slotenmaker, keek mee en dacht dit kan ik ook! Ik volgde cursussen voor slotenmaker en bouwde zelf een website. Vanaf dag 1 ben ik deuren open gaan maken. Het begon met 2 of 3 deurtjes. Nu zijn we meer een installatiebedrijf voor het plaatsen van sloten, maar deuren openmaken in geval van nood doen we nog steeds.’

Hoe ben je aan de slag gegaan?

‘Ik heb samen met mijn monteurs De Slotenwacht Amsterdam uitgebouwd. Van simpele sloten openmaken naar veiligheidsadvies, meerpuntssluitingen en gecertificeerde sloten. We groeiden van 1 naar 4 bussen.
We hebben nieuwe producten zoals Smart Locks en Autosleutels met afstandbediening toegevoegd aan het assortiment.

Ik ben nu druk bezig met mijn team uitbreiden. We krijgen nu dagelijks meer opdrachten dan we aankunnen, omdat we het eigenlijk te druk hebben.’

Waarom is het leuk om bij jullie te werken?

Wij bieden je een leuke dynamische baan binnen een positief en vooruitstrevend bedrijf.
Je komt bij ons in een warm bad. Of je nu op kantoor komt te werken of als slotenmaker monteur in de buitendienst.
Het team is heel hecht en staan echt voor elkaar klaar als je er een keer niet uitkomt zijn je collega’s er voor je om je te helpen. Er wordt altijd met je meegedacht, maar er is ook ruimte voor zelfstandigheid.
We maken ook tijd voor lol en gezelligheid. Aan onze ronde tafel vliegen tijdens het koffie-uurtje de Amsterdamse grappen heen en weer. En in de Jordaan, waar ons kantoor zit, is er altijd iets te beleven.’

En wat is je volgende grote stap?

‘Ik wil het bedrijf verder uitbouwen. Onze nieuwe producten zoals Smart Locks en Autosleutels promoten en daarin doorgroeien. In het begin hadden Ik geen enkel idee hoe het nu eigenlijk werkt met personeel. Nu heb ik overal handleidingen voor geschreven. Over 5 jaar zijn wij de grootste slotenmaker in Amsterdam. Dan rijden we met 10 bussen. Ik zit nog regelmatig gewoon op de bus, hoor. Dat is het spannendste deel van mijn werk, op pad gaan. Juist de afwisseling tussen kantoor en met mijn handen werken maakt dat dit voor mij nog steeds enorm leuk werk is.’

Werken bij De Slotenwacht Amsterdam?
Bekijk onze vacatures voor servicemonteur en klantenservice medewerker.

Laatste Berichten

Slotenmaker Zaandam

‘Over 5 jaar rijden we met 10 bussen’

Toen Daan Numan (38) in 2010 De Slotenwacht Amsterdam begon, opende hij ‘maar’ 2 deuren per dag. Nu rijden er 4 bussen rond met het…

Lees verder »
MEERPUNTSSLUITINGEN

Meerpuntsluitingen en driepuntsluitingen vervangen

Een veilige variant van het gebruikelijke insteekslot met cilinder is de meerpuntssluiting, ook wel driepuntsluiting of drie punts slot genoemd. Deze sloten zijn leverbaar met…

Lees verder »
slotenmaker Amsterdam

Een oplegslot vervangen

Een oplegslot is een deurslot dat gebruikt wordt voor stompe deuren die naar binnen draaien. Het slot ligt op de deur en wordt aan de…

Lees verder »